Linktip

Mobiele telefonie

Op deze pagina kunt u informatie vinden over diverse soorten en merken mobiele telefoons. Ook vergelijkingssite's kunt u hier vinden, deze geven een onafhankelijk advies tussen de verschillende  soorten mobiele telefoons.

De afgelopen jaren is de ontwikkeling van de mobiele telefoon in een stroomversnelling gekomen. De formaten zijn steeds kleiner, de mobiele telefoons zijn lichter geworden en het optiepakket wat je bij een gsm telefoon kunt krijgen wordt steeds uitgebreider.
Ook zijn er naast de normale mobiele telefoons ook al nieuwe type's. Denk dan aan bijvoorbeeld de i-phone en de smartphone.
Er van uitgegaan wordt dat de komende jaren er nog veel nieuwe ontwikkelingen zullen gaan volgen op het vlak van de mobiele telefonie en wij zullen u hier op deze site ook van deze ontwikkelingen proberen op de hoogte te houden.

Hieronder ziet u een aantal website's welke wij als linktips hebben geselecteerd. Op deze site's wordt u doorgelinkt naar het betreffende bedrijf of informatieve portaal.verschillende merken
www.nokia.nl
www.samsung.nl
www.htc.nl
www.blackberry.nlmobiele telefoons vergelijken
http://smartphone.jouwweb.nl