Linktip

Wonen

Op deze pagina kunt u allerlei informatie vinden over het onderwerp wonen.
U moet dan denken aan doorverwijzingen naar website's van aanbieders van woningen, woninginrichters, bouwbedrijven, verhuisbedrijven en aanbieders van een tweede woning.
Ook relevante zaken die toch voor veel mensen tot het bouwgebeuren horen worden hier nader belicht. Denk maar eens aan het afsluiten van een opstal verzekering of het aanvragen van een hypotheek offerte.

Niet alleen de bouwbedrijven spelen een voorname rol. Ook bedrijven die vorm geven aan het vervolg op de bouw moeten aangedaan worden. Dat kan natuurlijk door een woonwinkel te bezoeken maar wellicht zie je online net die leuke landelijke bankstellen waar je op naar zoek bent en bestel je deze via het internet. Zo zijn er nog tal van zaken waar je aan moet denken voordat je echt je huis kunt bewonen.

In plaats van zelf wonen en is het natuurlijk ook mogelijk om te investeren in onroerend goed en hiermee een rendement te behalen. 
Ook in Nederland zijn er talloze beleggingspanden die te koop worden aangeboden en wellicht interessant voor u zijn. Vastgoed kan een belangrijke financiële pijler worden onder uw toekomst.

Wij hopen dat u aan onderstaande linktips een bron van nuttige informatie heeft.


bouwbedrijven
www.poppink.nl (bouwbedrijf actief in noord- en oost Nederland)


woningaanbod
www.nvm.nl (aanbod van de VNM makelaars)

Energie vergelijken
www.jaap.nl (portaal met aanbod van alle makelaars)
http://tweedewoning.jouwpagina.nl (rubrieks website)


hypotheekverhuizen
http://verhuizen.jouwpagina.nl  (rubrieks website)


inrichtingtuinaanlegemigreren

http://emigreren.jouwweb.nl (emigratie informatie portaal)

Maak jouw eigen website met JouwWeb